Vrijwilligers gezocht

Aanzet zoekt versterking!

Al meer dan vijftien jaar is Aanzet de wijkkrant van Hoograven, Tolsteeg, Rotsoord en Bokkenbuurt. Huis-aan-huis, maar ook op Facebook en Twitter zorgen wij ervoor dat je niets mist over wat er in onze wijk speelt. Dat doen we met een groep enthousiaste vrijwilligers, en daar zoeken we uitbreiding voor. Op dit moment zoeken we mensen voor de volgende functies, die je natuurlijk ook met elkaar kunt combineren:

Correspondent

Je hebt geen tijd om regelmatig te schrijven of redactievergaderingen bij te wonen, maar je bent wel heel goed in het opvangen van de laatste nieuwtjes in jouw straat, op jouw school of op jouw club. Dan word je correspondent voor Aanzet. Je tipt ons, of levert een opzet aan, waarmee wij aan de slag gaan.

Redacteur online

Je houdt van schrijven en vindt het leuk om het nieuws in de wijk te volgen. Je gebruikt input van de correspondenten en je collega-redacteuren om de site en onze sociale media actueel te houden, en daarnaast heb je natuurlijk ook je eigen ideeën die je snel omzet in een leuk artikel. Je vergadert mee met de redactie, maar je voelt je ook thuis in onze Slack-chat.

Redacteur wijkkrant

Je houdt van schrijven en vindt het leuk om het nieuws in de wijk te volgen. Je komt zelf met ideeën om vijf keer per jaar onze papieren wijkkrant te vullen, en voert deze samen met je collega-redacteuren en de fotografen uit. Je vergadert mee met de redactie.

Financieel medewerker

Op termijn willen we onze financiering diverser maken. Dit betekent onder meer dat we advertenties gaan plaatsen, uiteraard vooral van bedrijven uit de wijk. Als financieel medewerker zorg je voor werving, administratie en facturering van deze advertenties. Ook help je de penningmeester bij het opstellen van de jaarrekening.

Medewerker relaties

Je houdt van netwerken en onderhoudt onze relaties met de gemeente, welzijnsorganisaties, verenigingen en andere bedrijven en instellingen in de wijk. Je zorgt ervoor dat de contacten goed blijven en dat zij betrokken worden bij het werk van Aanzet.

Heb je interesse, wil je meer weten of heb je een ander idee voor vrijwilligerswerk bij Aanzet? Neem dan contact op met Martijn van Es, coördinator van Aanzet: post@martijnvanes.nl of 06-22642566. Helaas kunnen we geen vrijwilligersvergoeding bieden.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten