Smaragdplein Festijn

Op 30 september organiseren de winkeliers van winkelcentrum Smaragdplein het Smaragdplein Festijn! Van 09:00 tot 16:00 kunnen de bezoekers er heerlijk uitgebreid komen shoppen, genieten van muziek en entertainment én meedoen met Kraak de Kluis!

Dit jaar is er weer een gevarieerd aanbod van winkeliers en standhouders. Voor elk wat wils. Van 09:00 tot 16:00 uur kunt u lekker flaneren over de gezelligste markt van Utrecht. De braderie op winkelcentrum Smaragdplein biedt een combinatie van lekker shoppen, muziek, diverse foodstands en entertainment voor de kids: alle ingrediënten voor een lekker dagje uit. Ook kunnen de bezoekers dit jaar meedoen met Kraak de Kluis. Er wordt een enorme kluis geplaatst op het winkelcentrum. De bezoekers mogen gratis een poging doen om de kluis te kraken en wie de kluis open krijgt wint een van de mooie prijzen.

Winkelcentrum Smaragdplein heet iedereen van harte welkom op de Braderie. Ga voor meer informatie naar www.winkelcentrum-smaragdplein.nl


Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten