Kerstmarkt Ariënsschool

Sneeuwman met jongetje AriensschoolOp 20 december organiseert de Ariënsschool een Kerstmarkt! U bent van harte welkom op woensdag 20 december van 13:45 tot 15:00.

De opbrengst van onze Kerstmarkt gaat naar een goed doel, de Kanjerketting. De Kanjerketting is ontwikkeld door de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker, en bedoeld om kinderen met kanker te helpen. De behandeling van kinderkanker duurt lang en is zwaar.

De KanjerKetting is tegelijk beloningssysteem en wegwijzer en bestaat uit kralen. Elke kraal staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis. Zo zijn er kralen voor een chemokuur, bestraling, prikken, een scan, een lumbaalpunctie, haarverlies, een supergoede dag, een vreselijke rotdag, een operatie, verblijf op de intensive care enz.

Kinderen met kanker rijgen deze KanjerKralen aan een ketting. Die ketting, de KanjerKetting, vertelt hun verhaal. Op de website http://kanjerketting.nl/index.cfm vindt u meer informatie.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten