Stem op Enik Recovery College!

Genomineerd voor Appeltje van Oranje

Enik Recovery College is een herstelacademie voor mensen die te maken hebben met ontwrichting door bijvoorbeeld trauma, een psychische kwetsbaarheid of verslaving. De ontmoetingsplaats wordt gerund door ervaringsdeskundigen. Volgens Enik is een leeromgeving met 100 procent zogenoemde peers de beste route om te werken aan persoonlijke ontwikkeling en herstel. Alles staat in het teken van onderlinge steun, hoop en eigen regie. Vrijwilligers zijn vaak zelf eerst bezoeker of deelnemer geweest. Een deel van het scholingsaanbod is met of door hen ontwikkeld. Hun kennis en ervaring komt het aanbod van Enik weer ten goede. Enik wordt met elkaar vormgegeven: Iedereen levert een bijdrage. Bij Enik leren mensen van elkaar, inspireren ze elkaar en steunen ze elkaar. Breng je stem uit als je warm wordt van dit project!

Via deze link vind je meer informatie: appeltjevanoranje.nl/enik-recovery-college

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten