Het Klopgebouw eindelijk in gebruik

Het Klopgebouw op het Viconaterrein

Na een lange leegstand en veel speculaties van bewoners gaat het dan toch eindelijk gebeuren: Het Klopgebouw op het Viconaterrein wordt in gebruik genomen.

Zes studenten van de HKU gaan er van vrijdag 24 tot en met dinsdag 28 januari hun werk tentoonstellen. Het moet een ‘speeltuin worden voor volwassenen’ en iedereen die zin heeft om vastgeroeste patronen eens los te laten. Wij zijn benieuwd!

Deze studenten gaan dus als eerste het gebouw in gebruik nemen. De bedoeling van het Klopgebouw is dat er functies komen als kleinschalige bedrijvigheid en dienstverlening om Rotsoord als culturele en creatieve hotspot te versterken. Er kan ook ondergeschikte horeca in het pand komen.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten