Burendag in Tolsteeg

Burendag 2019 in de Rehobothkerk

Zaterdag 28 september 2019 is het Burendag in Utrecht. Dit is hèt moment om lekker met de hele straat te koffieleuten, barbeknoeien of gewoon te klessebessen. En we hebben nog een extra leuke tip voor je in onze wijk!

Komende Burendag hoef je niet zelf te koken, want je bent om om 18.00 uur uitgenodigd voor een buurtmaaltijd in de Rehobothkerk in de wijk Tolsteeg. En ook als je in Rotsoord, Hoograven of de Bokkenbuurt woont ben je natuurlijk van harte welkom.

Vorig jaar werd de buurtmaaltijd voor het eerst georganiseerd en met ruim 30 eters was dit al een groot succes. Een leuke kans om mensen uit de buurt en de Rehobothkerk te leren kennen, of vraag je eigen buren mee. En als je, net als veel wijkgenoten, nieuwsgierig bent naar hoe de Rehobothkerk, dat gebouw op de hoek van de Briljantlaan en het Tolsteegplantsoen, er aan de binnenkant uitziet, is dit ook een uitgelezen kans.

Mee-eten is gratis en de mensen van de kerk verzorgen het eten. Mocht je zelf wat lekkers willen meenemen, kan dat natuurlijk ook. Stuur dan even een bericht naar sameneten@utrecht-centrum.nl. Ook als je van plan bent om te komen kun je een e-mail sturen (maar niet verplicht). Dan weet de organisatie ongeveer hoeveel mensen er komen.

Last but not least: net als vorig jaar wordt de avond swingend afgesloten met een borrel en livemuziek!

  • Zaterdag 28 september
  • 18:00 u
  • Rehobothkerk, Briljantlaan 6
  • sameneten@utrecht-centrum.nl

Zijn er meer leuke Burendaginitiatieven waar wij nog niks vanaf weten? Laat het ons weten!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten