Feestelijke opening Motion Centrum

Het Motion Centrum is het resultaat van een maandenlange inspanning van vele vrijwilligers van de Motion Church. Het Motion Centrum is klaar om in gebruik genomen te worden en dat vraagt om een feestelijke opening.

Het Motion Centrum wordt het nieuwe thuis voor de Motion Church, een groeiende eigentijdse christelijke kerk. Er zijn vele activiteiten door de week, en op zondagen is er een kerkdienst om 11:00 uur. 

De Grand Opening vindt plaats op 15 september om 15:30.

In november 2018 kochten we het karakteristieke kerkgebouw bij de ’t Goylaan. We kerken er al sinds februari 2019 en zijn met veel vrijwilligers aan de slag gegaan om het centrum te maken tot wat het nu is. Na deze grondige renovatie is het Motion Centrum nu helemaal klaar om in gebruik te nemen. We kunnen niet wachten om u het resultaat te laten zien! U bent van harte welkom voor de Grand Opening op 15 september om 15:30 uur. 

Let op: de plaatsen zijn beperkt, dus geeft u zich gratis op via de website: motion.church/grandopening.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten