Kledingbeurs Hoograven

Kledingbeurs Hoograven

Jaja, het is weer zover: Tijd om de Hoogravense kledingkasten uit te zoeken, want de befaamde kledingbeurs komt er weer aan!

Op vrijdagavond 27 september en zaterdagochtend 28 september is er een grote kinderen tienerkledingbeurs in Buurthuis Hart van Hoograven, aan de ’t Goylaan 77. De verkoop op vrijdagavond is van 20:30 – 22:00 uur en op zaterdagochtend 28 september van 9:30 – 11:30 uur. Er zal allerlei najaars- en winterkleding te koop zijn, voor prima prijsjes, dus het is zeker de moeite waard om te komen.

Wil je zelf spullen verkopen? Zet dan je alarm op vrijdagavond 6 september 20:00, want vanaf dat moment kun je een klantnummer aanvragen via www.beurzenhoograven.nl. Doe het ook echt dan, want de klantnummers zijn snel weg. En met een klantnummer mag je op vrijdagavond een uur eerder komen shoppen.

Meer info over oa. de spelregels van kopen en verkopen, vind je op www.beurzenhoograven.nl of op de Facebookpagina.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten