Golden Oldies Festival 2019

Op donderdag 27 juni vindt op winkelcentrum Smaragdplein alweer de 4e editie van het Golden Oldies Festival plaats! Het festival is gratis toegankelijk en duurt van 10:00 tot 12:30 u. Een dag zonder zorg én zonder zorgen!

Golden Oldies Festival

Van 10:00 tot 12:30 uur zal de parkeerplaats bij het Smaragdplein wederom omgetoverd worden tot een waar feestoord voor senioren. Tijdens het festival kunnen bezoekers meedoen met verschillende spellen, prijzen winnen met de bingo en genieten van meerdere optredens met de beste hits van vroeger.

Uiteraard is het festivalterrein voorzien van voldoende stoelen, tafels en voorzieningen passend bij de 65+ doelgroep. De bezoekers kunnen gratis genieten van heerlijke hapjes, drankjes en entertainment.

Meer informatie is te vinden op de website of deFacebookpagina van het winkelcentrum.

Het Golden Oldies Festival wordt u gratis aangeboden door winkeliersvereniging Smaragdplein i.s.m. verschillende organisaties uit de wijk en wordt mede gefinancierd door het ondernemersfonds Utrecht.

Bent of kent u iemand van 65+ die het verdient om een dagje in het zonnetje te worden gezet? Kom naar de 4e editie van het Golden Oldies Festival!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten