Herdenking op 4 mei 2019 in Hoograven

Herdenking bij de bevrijdingsboom

Al vele jaren ligt de organisatie van de 4 mei herdenking in de handen van Hoogravens Belang, samen met Scouting Hoograven en muziek van Excelsior.

De stille tocht vertrekt om 19:30 uur vanaf het Marcuscentrum naar de bevrijdingsboom aan de Julianaweg, op de hoek bij ’t Goylaan. Daar vindt de herdenkingsplechtigheid plaats met een toespraak door wethouder Lot van Hooijdonk, die vervolgens samen met een bewoner uit de wijk een krans legt. Na afloop is er gelegenheid om na te praten met koffie of thee, in het clubhuis van Scouting Hoograven aan de Verlengde Hoogravenseweg 225.

Meer info op de Facebookpagina van Hoogravens Belang

Vrij! Gedichten en gedachten om stil te staan bij vrij-zijn.

In het weekend van 4 en 5 mei herdenken we zowel de gevallenen als de bevrijding van ons land. De poëziegroep Dichter op de koffie, bestaande uit tien ouderen uit de wijken Tolsteeg en Hoograven, organiseert een middag vol poëzie en inspiratie. Met wijkbewoners, jong en oud, staan we stil bij het thema vrij-zijn.

Het programma is gevarieerd. Er worden zelf geschreven gedichten rondom vrij-zijn gepresenteerd. Er is muziek en er zijn praattafels om met elkaar van gedachten te wisselen. U bent van harte welkom. De entree is gratis.

4 mei in Taalrestaurant Queridon,
Saffierlaan 592,
van 14.00 – 16.00 uur

Meer info op de Facebookpagina van Dichter op de koffie

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten