Mega Plogging Challenge in Hoograven

Ben jij het zwerfafval op straat in de wijk ook zo zat, doe dan mee met de Mega Plogging Challenge!

De Mega Plogging Challenge is een wedstrijd waarbij we zwerfafval op een energieke manier opruimen. Ploggen komt van het Scandinavische plogging, wat staat voor het combineren van hardlopen en het opruimen van zwerfafval. Met dit evenement willen wij het ploggen onder de aandacht brengen bij een grote groep mensen, waardoor we structureel kunnen ploggen of plandelen (wandelen en zwerfvuil opruimen) in heel Utrecht.

De Mega Plogging Challenge is zondag 19 mei van 11.00 tot 13.00 uur. Elke stad, wijk of regio ruimt zoveel mogelijk rotzooi op en brengt het naar een verzamelplaats. De stad of regio die uiteindelijk in die 2 uur het meeste afval verzamelt, wint. Per volle zak wordt een bedrag gesponsord. De opbrengst gaat naar de ‘Plastic Soup Actie’ van het WNF.

Wil je meedoen? Geef je dan op via de facebookpagina van Sporten Voor je Deur bij het evenement Mega Plogging Challenge. Je kunt in de poll aangeven dat je voor Hoograven mee wilt doen.

We hebben inmiddels al 2 plandelgroepen. Eentje in Hoograven en in Lunetten. Mocht je nu al structureel willen meelopen, stuur dan een email naar info@sportenvoorjedeur.nl . Het is leuk om te doen en het geeft een goed gevoel om iets bij te dragen aan een groener en schoner Nederland. En als je niet oppast, raak je er een beetje verslaafd aan. Ook kinderen vinden het erg leuk om te doen. Dus zeg ‘JA’ tegen een schone en groene omgeving en ‘NEE’ tegen het vervuilen van de natuur en doe mee!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten