Koningsdag 2019 in Hoograven

Het wordt weer één groot feest op 27 april in de wijk. Dit is er allemaal te doen.

Koninklijk feest op Rotsoord

Podium De Helling en restaurant Leen worden HE:LEEN op Koningsdag.

Op zaterdag 27 april wordt het één groot koninklijk feest op Rotsoord. Met twee pop-up podia, bands, dj’s, een markt door lokale bewoners en een kindervrijmarkt wordt Koningsdag op Rotsoord gevierd.

Tijdens HE:LEEN | Koningsdag op Rotsoord zijn op de parkeerplaats naast LE:EN een live-podium en een markt te vinden. Thaïti, Le Garage en Lazarus Revival geven optredens, terwijl bewoners uit Rotsoord de markt bemannen. Op het plein tussen De Helling, Klein Berlijn en Taplokaal Gist – ook wel De Trip genoemd – draaien lokale dj’s GNOE, Cees Bruinsma, DJ Samstag en Rochelle Dietz muziek uit alle windstreken.

HE:LEEN | Koningsdag op Rotsoord vindt plaats op zaterdag 27 april van 12:00 tot 18:00 en de toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op dehelling.nl/rotsoord

He:Leen

Kindervrijmarkt bij Nieuw Rotsoord

Kom spullen verkopen en kopen in de boomgaard van kinderboerderij Nieuw Rotsoord

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen Koningsdag door in Amersfoort. Erg jammer voor ze, want daardoor missen ze de leukste vrijmarkt van het land, namelijk de kindervrijmarkt op Nieuw Rotsoord. Wie oud speelgoed, kleding of boeken wil verkopen of ruilen, kan vanaf 13.00 uur een kleedje uitspreiden in de boomgaard. Uiteraard kosteloos. Ook muzikanten, jonge voordrachtskunstenaars en jeugdige artiesten zijn natuurlijk van harte welkom om te proberen een extra zakcentje te vergaren. De kindervrijmarkt duurt tot 16.00 uur.

Meer info op nieuwrotsoord.nl/kindervrijmarkt

© Nieuw Rotsoord

Officiële seizoensopening van de Klanksteen

Op Koningsdag is de officiële seizoensopening van de Klanksteen, met veel activiteiten en een vrijmarkt.

Als je zin hebt in een gezellig buurtfeestje op 27 april kom dan gezellig naar bij de seizoensopening van De Klanksteen in het Tolsteegplantsoen. Wij hebben een prachtige programmering met leuke bandjes, een authentieke poppenkastvoorstelling, een vrijmarkt op kleedjes en betaalbare hapjes en drankjes. We beginnen om 13.00 uur.

Meer info op klanksteen.nl

Officiële opening van De Klanksteen

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten