Gezocht: webredacteur voor Aanzet

Zoals je wellicht gemerkt hebt is het wat rustig op onze site en sociale kanalen. Aanzet wordt gemaakt door vrijwilligers, en we zijn heel hard op zoek naar versterking om op internet weer superactueel te zijn. Als webredacteur zorg je voor onze nieuwsvoorziening op de site en op social media.

Aanzet verschijnt al ruim 15 jaar huis-aan-huis in de wijken Hoograven, Tolsteeg, Rotsoord en Bokkenbuurt en wordt helemaal gemaakt door vrijwilligers. De wijkkrant komt vijf keer per jaar uit op papier en is digitaal te vinden op website, Facebook en Twitter.

Woon je in onze wijk, heb je oog voor je omgeving, ben je een beetje digitaal vaardig en vind je het leuk om te schrijven, meld je dan aan bij de redactie van Aanzet via redactieaanzet@yahoo.com.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten