Aanzet zoekt een regelaar

Covers door de jaren heen

Help jij ons met het coördineren en regelwerk dat nodig is om vijf keer per jaar een mooi verzorgde wijkkrant te maken voor de inwoners van Hoograven?  Met nieuws en artikelen voor en door de wijk? We zoeken een nieuwe vrijwilliger die gek is op regelen en graag contacten legt.

Aanzet is al vijftien jaar de wijkkrant voor de Utrechtse buurten Hoograven, Tolsteeg, Rotsoord en Bokkenbuurt verschijnt vijf keer per jaar op papier en is daarnaast actief op diverse sociale media. Onze redactie bestaat uit enthousiaste vrijwilligers met hart voor de wijk.

Als onze nieuwe regelaar zorg jij er voor dat er een goede planning ligt, dat vormgever, verspreider en redactie die planning naleven en dat Aanzet ook op diverse locaties in de wijk ligt. Onze huidige verspreider heeft aangegeven in 2019 te stoppen, dus samen met het bestuur van de stichting maak je een plan om Aanzet ook na die datum te verspreiden. Daarnaast leg je contacten in de wijk om mogelijk in de toekomst advertenties te werven.

Geïnteresseerd?

Mail naar ikdoemee@aanzetnet.nl of bel met redacteur Martijn van Es: 06-22642566.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten