Prachtige spullen voor een ‘prikkie’ bij Scouting Hoograven

Op zaterdag 24 maart 2018, van 10.00 tot 14.00 uur, organiseert Scouting Hoograven weer zijn jaarlijkse Bazaar, in en om het clubgebouw aan de Verlengde Hoogravenseweg 225.

Er zijn vele kramen waar heel veel verschillende zaken te koop zijn: curiosa & antiek, meubels, elektra, huishoudelijke artikelen, kleding & tassen, glas & aardewerk, boeken & platen, cd’s & DVD’s, speelgoed voor groot en klein en nog veel meer.

Kom dus langs en koop voor een prikkie dat ene mooie stuk servies, die prachtige vaas, dat handige keukenhulpje, dat heerlijke boek of die heerlijke CD. Het fijne is dat je met je aankoop Scouting Hoograven dan steunt.

Geniet ook van een heerlijk kopje koffie, thee of en glaasje fris en doe ondertussen mee met het Rad van Avontuur. Voor de kinderen is er een schminkhoek met grabbelton. Buiten kunnen kinderen zich vermaken op het springkussen. Als afsluiting van de rommelmarkt is de trekking van de loterij. De uitslag hiervan komt ook te staan op de website van Scouting Hoograven.

Scouting Hoograven streeft ernaar om na afloop zoveel mogelijk goederen aan andere doelen te schenken. Rode Kruis, Opvangtehuizen zijn daar onderdeel van. Weet u nog een doel? Mail naar Bazaar@ScoutingHoograven.nl 

Heeft u zelf nog spullen die goed te verkopen zijn over, dan kunt u via http://tinyurl.com/Bazaar2018 opgeven wat u voor ons heeft. Grote meubelstukken kunnen we niet aannemen. Indien u zelf kunt brengen is dat heel fijn. Dit is mogelijk van maandag 19 tot en met donderdag 22 maart tussen 19:00 en 21:00 uur. Het is niet mogelijk om een kraam te huren.

Voor meer info: www.ScoutingHoograven.nl/Bazaar 

Informatie over bereikbaarheid: www.OV9292.nl, www.U-ov.info en www.Utrecht.nl/bereikbaar

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten