Aanzet heeft een nieuwe jas

Heeft u Aanzet al binnen? We hebben de krant vernieuwd. Het is nu een blad, met een frisse uitstraling, meer ruimte voor foto’s en vaste rubrieken. Het is nog een soort tussenjas, zo een voor de lente. We willen bijvoorbeeld de rubrieken nog uitbreiden en ook uw suggesties daarvoor zijn van harte welkom. In het eerste nieuwe nummer hebben we de nieuwe rubriek Route 66. Een reis langs de huisnummer 66 in onze wijk door twee bewoners.

Lees hieronder alvast het artikel of hier de Aanzet online.

Route 66

Mariska Vollering en Eveline de Vries gaan op reis. Op reis in Hoograven, Tolsteeg en Bokkenbuurt en ze nemen ‘Route 66’: op zoek naar de verhalen achter huisnummer 66. Eerste stop: Julianaweg 66.

Hoe heet je, hoe oud ben je en wat is je beroep?
Ik heet Ineke Akkerman, ik ben 65
jaar en ik ben consulent voor de Wet maatschappelijke Ondersteuning.

Met wie woon je hier?
Nu met mijn man, vroeger ook met onze drie dochters.

Hoelang woon je al op Julianaweg 66?
27 jaar.

Wat doe je allemaal in de wijk of wat heb je gedaan?
Ik ben perkhoofd van rozenperk nummer 8. Samen met drie andere personen ben ik actief op dit perk, maar meer hulp is altijd welkom. Ik zit ook in een muziekgroep met blokfluit, cello, fagot en dwarsfluit. Ik speel dwarsfluit. We repeteren om de week met z’n vijftienen.


Wat vind je leuk en minder leuk van Hoograven?
Ik vind de ruimte in de straat fijn. Minder leuk vind ik het drukke autoverkeer in de straat en het afval dat op straat ligt.

Wat heb je vanmorgen gegeten?
Yoghurt met cruesli en fruit.

Wat is je favoriete televisieprogramma?
Ik hou van schaatsen kijken.

Met wie zou je heel graag een kopje thee drinken?

Met Ireen Wüst.

Hoe vind je het om op nummer 66 te wonen?
Leuk! Hiervoor woonde ik op de Verlengde Hoogravenseweg 88. En ik heb jarenlang op nummer 22 gewoond. Als ik ooit verhuis, moet dat naar nummer 44.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten