Word ook vrijwilliger bij kinderboerderij Nieuw Rotsoord

Kinderboerderij Nieuw Rotsoord is met spoed op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Vooral voor in de weekenden. Kom het vrijwilligersteam versterken!

Kinderboerderij Nieuw Rotsoord is een bewonersinitiatief dat dankzij de tomeloze inzet van tal van vrijwilligers al ruim veertien jaar een groene, avontuurlijke speelplek is voor kinderen en een fantastische ontmoetingslocatie voor oudere wijkbewoners. Vooral in de weekenden kan het er gezellig druk zijn. Maar dat betekent ook dat er dan werk aan de winkel is. Daarom zoekt Nieuw Rotsoord vrijwilligers die op zaterdag- of zondagmiddag willen helpen in het theehuis of bij de verzorging van de dieren. Geniet je ervan om mensen te verwennen met heerlijke koffie, thee, taart of hartige hapjes? Of vind je het juist leuk om dieren te verzorgen en de nieuwsgierigheid van kinderen te bevredigen als zij vragen waarom kippen wel eieren leggen, maar geen melk geven? En kun je regelmatig een zondagmiddag bijspringen? Dan ben je van harte welkom in ons team.

Geïnteresseerd? Bel dan 030 – 254 1662 of kom langs en vraag naar Angelique. Zij kan je alles vertellen over de werkzaamheden. Je kunt ook op de site kijken nieuwrotsoord.nl of informatie per e-mail opvragen: beheerder@nieuwrotsoord.nl.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten