Zinvol ouder worden anno 2018!

Ouder worden in deze tijd. Wat betekent het om in deze tijd ouder te worden? Wat is uw kijk op ouder worden en hoe wordt het in deze samenleving gewaardeerd? Zin in Utrecht biedt dit jaar in drie Utrechtse wijken elke maand bijeenkomsten aan waarin zingeving en ouder worden centraal staan. Er is ruimte voor onderwerpen die u zelf bezighouden of in wilt brengen. Aanmelden kan via godelieve@zininutrecht.nu of 030-6626814. U kunt ook gewoon binnenlopen als u wilt.

De Saffier, Saffierlaan 8-10: donderdag 8 maart en 5 april van 10.30 – 12.30 uur.                                                                                        Podium Oost, Oudwijkersdwarsstraat 148: donderdag 15 februari, 15 maart en 12 april van 13.00 – 15.00 uur.
De Leeuw, Samuel van Houtenstraat 1: maandag 5 maart en 9 april van 14.00 – 16.00 uur

Gespreksmaatjes gezocht
Zin in Utrecht is weer op zoek naar nieuwe gespreksmaatjes die hun levenservaring en levenswijsheid willen delen met stadsgenoten die eenzaam en kwetsbaar zijn. Wilt u graag een luisterend oor bieden aan anderen, wordt dan vrijwilliger bij Zin in Utrecht. Op 10, 17 en 24 april vindt weer een trainingsronde existentiële gespreksvoering plaats. Misschien heeft u zelf wel behoefte aan een gespreksmaatje. Wij brengen u graag in contact met iemand die graag langere tijd met u mee optrekt, zodat ook u eens uw verhaal kwijt kunt.

Voor meer informatie: godelieve@zininutrecht.nu of bel 030-6626814.

Foto: Elizabeth Wattimena

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten