Workshop Herken Verdacht Gedrag Oud en Nieuw

Beste alerte buurtbewoners,

Draagt u ook bij aan een veilig verloop van de jaarwisseling?

De jaarwisseling moet voor iedereen een feest zijn. In Utrecht verloopt de jaarwisseling, mede door de inzet van veel vrijwilligers, over het algemeen beheersbaar en is het op de meeste plekken in de stad gezellig.

De politie en de gemeente kunnen uw hulp goed gebruiken bij het voorkomen van incidenten en stelt het op prijs als u als actieve bewoner in de wijk ook tijdens de jaarwisseling onze extra ogen en oren wilt zijn. Een methode die hierbij kan helpen is het herkennen van verdacht gedrag. Ook dit jaar biedt politie samen met de gemeente Utrecht daarom een gratis training aan waarin u verteld wordt wat afwijkend gedrag is en hoe u dit kunt herkennen.

 Wij hopen u deze avond te ontmoeten. Aanmelden kan via het emailadres zuid@utrecht.nl onder vermelding van Workshop Herken Verdacht Gedrag met uw naam en adres.

Wacht u niet te lang, want er kunnen een beperkt aantal personen aan deze avond deelnemen. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van deelname.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten