Amnesty Schrijfmarathon in Speeltuin De Kameleon

Over precies een maand, op zondag 10 december – de Internationale Dag van de Mensenrechten – schrijven honderdduizenden mensen wereldwijd brieven. Voor mensen die onrecht is aangedaan, gevangenzitten, gemarteld zijn of worden bedreigd.

Ook in Speeltuin De Kameleon aan de Verlengde Hoogravenseweg in Hoograven kun je op deze dag schrijven. De Amnesty Schrijfmarathon vindt daar plaats tussen 11 en 5 uur. Er zijn dan verschillende voorbeeldbrieven gericht aan autoriteiten of belangenorganisaties beschikbaar die je kunt overschrijven. Maar je kunt ook kaarten met een groet aan gevangenen of hun familieleden sturen.

Er is natuurlijk koffie en thee met wat lekkers en rond lunchtijd warme soep.

Van 14 tot 14.30 verzorg Vrouwenkoor Malaika een mooi optreden, geheel belangeloos omdat ze Amnesty een warm hart toedragen.

De organisatoren van de Schrijfmarathon hopen, net als het vorig jaar, veel mensen uit de wijk te zien. Je hoeft je van te voren niet aan te melden, je kunt gewoon binnen lopen op een moment dat jou past. Van harte welkom!

Kijk voor meer informatie over de Schrijfmarathon ook op www.amnesty.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten