Duurzame week: groen doen op het Domplein

Afgelopen zaterdag 7 oktober opende Burgemeester Jan van Zanen de Duurzame Week. Op het Domplein kunt u terecht om er achter te komen hoe makkelijk, leuk en lekker groen doen is.

Een grote glazen kas is het centrale trefpunt van het Utrechtse duurzame festival. “De kas zal een echte ontmoetingsplek zijn”, vertelt initiatiefneemster Margit Végh, “van duurzame professionals tot nieuwsgierige voorbijgangers; iedereen kan hier het goede groene leven proeven én ervaren.”

Het programma is afwisselend en breed. Kinderen, studenten, volwassenen, en professionals worden ieder bediend met activiteiten variërend van kinderworkshop De Ontdekbus tot de Talk met Jan Terlouw die aanstuurt op een sessie die doet denken aan College Tour. Maar ook een pub quiz, een job coaching workshop en lunchlezingen over sociaal kapitaal of energie zijn onderdeel van het programma.

Het volledige programma staat op www.duurzameweek.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten