Duurzame Week: besparen in Hoograven

Afgelopen zaterdag 7 oktober opende Burgemeester Jan van Zanen de Duurzame Week. Op het Domplein kunt u terecht om er achter te komen hoe makkelijk en leuk  groen doen is. In Hoograven kunt u besparen!

Met de gratis Energiebox

De afgelopen maanden hebben al veel bewoners in Hoograven meegedaan aan het project Energiebox. Dit is een initiatief van de Gemeente Utrecht en de Utrechtse woningcorporaties, bedoeld om huurders te helpen hun energielasten te verlagen.

Alle huurders in Utrecht komen in aanmerking voor een gratis energieadvies. Dit houdt in dat er een energieadviseur bij u langs komt om te kijken naar het energieverbruik in uw woning. U krijgt tips over wat u zelf kunt doen om energie te besparen. Daarbij ontvangt u een Energiebox (t.w.v. € 50,-), een doos met energiebesparende artikelen waarmee u meteen aan de slag kunt.

Bewoners in de Wijnesteinlaan en aan de Hooft Graaflandstraat hebben al meegedaan met het project en kunnen nu gemiddeld € 185,- per jaar besparen op hun energiekosten.

Wilt u ook meedoen? Meld u aan via de website (www.energiebox.org/aanmelden) of bel naar 030-302 15 71 op werkdagen tussen 9.00 uur en 13.00 uur.

Toch naar het Domplein? Het volledige programma staat op www.duurzameweek.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten