Samenzijn, samen verder!

Burendag werd op 24 september gevierd in het Marcuscentrum. De Protestantse Gemeente, Evangelische Kerk, Villa Vrede en ouderenwerkgroep Hoograven besloten om nog één keer de handen ineen te slaan, nu eind van het jaar het Marcuscentrum dichtgaat.
Zo’n 200 mensen van de kerken, moskee, Villa Vrede, buurtbewoners en bekenden kwamen een kijkje nemen bij de bazaar. Op de bazaar werd vooral zelfgemaakte spullen verkocht. Naast de bazaar was er een workshop zang en één over vertrouwen, was een masseur aanwezig en werden er verschillende kinderactiviteiten gedaan.
Rond 12.30 uur werd een werelds buffet geopend, dat bij iedereen in de smaak viel. Aan het eind van het eten, werd een kleurrijke Ethiopische  koffie ceremonie gehouden en had de moskee haar deuren geopend voor een uitgebreide rondleiding. “Dat moeten wij vaker doen”, zijn één van de buurtbewoners die couscous had meegenomen. Een goed idee!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten