Burendag in het Marcuscentrum: Samenzijn, samen verder!

Op zondag 24 september 2017 vieren de gebruikers en buren van het Marcuscentrum Burendag. Burendag is een ultiem moment om samen te komen en talenten te delen. Dit jaar is dat extra belangrijk omdat het Marcuscentrum eind van het jaar gaat sluiten.

Villa Vrede, de Marcuskerk, Evangelische gemeente Utrecht en de Ouderenvereniging Hoograven hebben besloten om dit jaar samen burendag te vieren. Op deze dag wordt een bazaar georganiseerd waar (zelfgemaakte) spullen worden gekocht.

Er zijn ook verschillende kinderactiviteiten, sport/spel, workshops, massage en muziek. Na de festiviteiten kunnen mensen aanschuiven voor een heerlijke warme multiculturele lunch (vrijwillige bijdrage).

Buurtbewoners en vrienden/bekenden van de verschillende betrokken organisaties zijn van harte welkom op deze dag!

Waar: Marcuscentrum, Wijnesteinlaan 2, Utrecht
Wanneer: zo. 24 september 11.15 – 15.00 uur
Meer info: www.villavrede.nl en Facebook
Contact: info@villavrede.nl en telefoonnummer: 06 23166284

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten