Vandaag: Hoograven bruist.

Hoograven bruist. En hoe!

In de wijk Hoograven vinden regelmatig leuke sociale activiteiten plaats die door buurtbewoners, soms in samenwerking met sociaal makelaars, worden georganiseerd. Vandaag woensdag 13 september a.s. kunnen belangstellenden dit zelf ervaren.

Kom tussen 14.00 en 16.00 uur naar de Activiteitenmarkt in het buurtcentrum Hart van Hoograven (’t Goylaan 77). Maak kennis met de organisatoren en het ruime (activiteiten)aanbod. Tijdens deze markt wordt tevens het Buurtcadeau onthuld door een medewerker van Vooruit en aan de buurt gepresenteerd. Het cadeau is mogelijk gemaakt dankzij een gift van het Oranje Fonds. Reden genoeg dus om even langs te komen.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten