Bikes en co is verhuisd

Voor al uw fietsreparaties en voor een nieuwe en tweedehands fiets kunt u terecht bij Bikes en Co. Bikes en Co is verhuisd en nu te vinden op hun mooie nieuwe stek op de Ruygenhoeklaan 1A.

Dankzij crowdfunding heeft Bikes en Co de kans gekregen om het bedrijf aan huis naar een eigen winkel te verhuizen.

Al jaren is Marco van Bikes en Co bezig met fietsen repareren en in elkaar zetten. Zijn streven is dat iedereen de mogelijkheid krijgt om een betaalbare, goede fiets te hebben. Zodat iedereen de kans heeft om te kunnen fietsen om zich te kunnen verplaatsen. Zeker als je bedenkt dat het openbaar vervoer steeds duurder wordt. Door een samenwerkingsverband met Harten voor sport/Utrecht fietst is Bikes en Co al snel een begrip aan het worden binnen Utrecht. Maar natuurlijk niet alleen daardoor. Bikes en Co wil zich onderscheiden van de rest door geen uurloon te rekenen, maar vaste prijzen die daardoor laag kunnen blijven.

Kijk ook op https://bikes-en-co.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten