Buitensporten in de buurt

De vakantie is voorbij, we raken weer langzaam gewend aan het werk- en schoolritme. Wie weet heeft u zich in de vakantie voorgenomen om na de zomer actief te gaan sporten. Dat kan bij ons in de wijk! We schreven al eerder over de mogelijkheden voor ouderen in onze wijk om samen bezig te blijven en te bewegen. Steeds vaker zien we groepjes dertigers en veertigers zich in diverse plantsoenen in het zweet werken: bootcampen. Bootcampen is hot.Wat is bootcampen?

Bootcampen is sporten in de buitenlucht. Tijdens bootcampen werk je in groepjes intensief aan spierkracht, conditie en teambuilding. Als je op internet zoekt op ‘bootcampen’ en ‘Utrecht’ vind je minstens 20 clubs die de verschillende parken in Utrecht gebruiken om te sporten. In onze wijk zijn er diverse mogelijkheden.

Becky’s Bootcamp
www.beckysbootcamp.nl

Sportster Monic: “Becky’s Bootcamp is een echte aanrader! Professionele, enthousiaste en leuke training van Rebecca.”

Sporten voor je deur
www.sportenvoorjedeur.nl

Ook buiten Hoograven kun je bootcampen, bijvoorbeeld in Lunetten en bij de Laagravense Plas.

Over Bootcampen in de buurt stond ook een  artikel in de Wijkkrant Aanzet van juli. Klik hier voor de online versie van de krant.

Foto’s: Nadine van den Berg en Marleen Schlichting

 

 

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten