Over ’t Goylaan

Nieuws van de gemeente: evaluatie herinrichting ’t Goylaan

De gemeente Utrecht werkt aan de bereikbaarheid, veiligheid en leefbaarheid van de stad en heeft ’t Goylaan heringericht tot stadsboulevard. In december 2016 is evaluatieonderzoek gedaan naar de meningen en ervaringen van gebruikers en omwonenden naar de herinrichting van ’t Goylaan. In opdracht van de gemeente Utrecht heeft I&O Research deze evaluatie uitgevoerd. De rapportage die de resultaten van deze evaluatie beschrijft, kunt u vinden op de website www.utrecht.nl/tgoylaan

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten