Informatiebijeenkomst over de Ramadan

De Islamitische Vereniging Hoograven nodigt u van harte uit voor een informatiebijeenkomst op zaterdag 20 mei van 16:00 uur tot 17:30 uur met het onderwerp Ramadan periode in uw buurt. Zoals u wellicht weet staat de maand Ramadan bijna voor de deur: dit jaar van 27 mei tot 26 juni. Deze maand staat voor moslims in het teken van vasten, geduld, saamhorigheid en moskeebezoek.

Moskee Essalaam aan de Camminghaplantsoen zal tijdens de Ramadan dagelijks in de avonduren (van 23.00 uur tot 00.30 uur) druk worden bezocht door bezoekers die komen voor het gezamenlijke nachtgebed. Tot onze spijt zien we dat bepaalde jongeren buiten de moskee gaan hangen en voor overlast kunnen zorgen voor de buren en wellicht ook voor u. Wij doen afstand van hun gedrag.

De moskeegangers worden regelmatig verzocht om rekening te houden met de buren.

Om de rust (voornamelijk) in de late avond, rondom de moskee en bij u in de buurt te kunnen waarborgen en om de contacten met u te onderhouden organiseren wij onder andere deze informatiebijeenkomst. Tijdens deze avond zal er een kort woordje worden gehouden over de Ramadan en hoe wij samen met u voor de rust kunnen zorgen tijdens deze periode.

Programma

15.45 uur – 16.00 uur    Inloop
16.00 uur – 16.25 uur     Uitleg: activiteiten in de moskee gedurende de Ramadan periode
16.25 uur – 16.45 uur    Rondleiding
16.45 uur – 17.20 uur     Gelegenheid voor vragen stellen
17.20 uur – 17.30 uur     Afspraken maken over hoe we elkaar kunnen vinden gedurende de Ramadan periode en afsluiten.

Locatie                        Moskee Essalaam Hoograven, Camminghaplantsoen 50

Koffie, thee en koekjes staan voor u klaar!

We hopen u graag te zien op zaterdag 20 mei.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: Markez.essalaam@gmail.com
Namens, het bestuur van moskee Essalaam

Foto: mapio.net

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten