Vanavond: 4 mei herdenking

4 mei herdenking Hoograven
De dodenherdenking is vanavond, donderdag 4 mei van 19:30 uur tot 20:30 uur. De stille tocht begint om 19:30 uur vanaf het Marcuscentrum naar de bevrijdingsboom aan de Julianaweg, op de hoek bij ’t Goylaan. Daar vindt de herdenkingsplechtigheid plaats met een toespraak door wethouder Lot van Hooijdonk, die vervolgens samen met een bewoner uit de wijk een krans legt. Aansluitend is er een bijeenkomst in het clubhuis van de Scouting Hoograven, op de Verlengde Hoogravenseweg 225

Foto: wijkbureau Zuid

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten