Lezing over voetreflextherapie op 16 mei 2017

Over breed inzetbare ondersteuning bij herstel en behoud van gezondheid

Op dinsdagavond 16 mei vertellen Krista Geestman en Wilma te Velde, twee gediplomeerde Utrechtse voetreflextherapeuten, in de Neudezaal van De Saffier over hun vak en waarvoor voetreflextherapie ingezet kan worden.

Voetreflextherapie wint aan bekendheid in Nederland, het is een zachte, natuurlijke therapievorm die bij veel mensen verbetering van klachten oplevert. Met de lezing willen de therapeuten nog meer mensen informeren over deze alternatieve of complementaire vorm van zorg.

Steeds meer mensen in Nederland weten de weg te vinden naar een voetreflextherapeut. Ook zijn er nog mensen die niet weten wat deze therapievorm inhoudt en hoe deze ingezet kan worden voor verlichting van veel klachten. Met een interactieve lezing willen twee Utrechtse voetreflextherapeuten daar verandering in brengen. Er is een breed scala aan therapieën in de gezondheidszorg; hoe beter geïnformeerd, des te gerichter kunnen mensen daarin een keuze maken.

Het wordt een interactieve lezing, tijdens het tweede gedeelte van de avond mogen sokken en schoenen uit en kunt u uw eigen voeten met andere ogen bekijken.

Wanneer?
De lezing is op dinsdag 16 mei
Inloop vanaf 19.15 uur
Start van de lezing om 19.30 uur
Afronding om 22.00 uur

Waar?
In de Neudezaal van De Saffier, Saffierlaan 8-10 (wijk Tolsteeg).

De entree bedraagt € 5,-. Dit is inclusief een kop kruidenthee en gezonde versnapering. Neem een handdoek mee voor het interactieve gedeelte!

De lezing wordt georganiseerd door enthousiaste voetreflextherapeuten Krista Geestman van Vitalista Reflexzonetherapie en Wilma te Velde van Veldbloem Voetreflextherapie. Beide therapeuten zijn op HBO-niveau geschoold en aangesloten bij beroepsvereniging VNRT. Voetreflextherapie wordt door veel zorgverzekeraars vanuit een aanvullend verzekeringspakket vergoed.

 

Foto: Elizabeth Wattimena

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten