Fotograaf gezocht!

Vanwege de toenemende vraag naar beeld zoekt wijkkrant Aanzet een extra fotograaf! In overleg met de huidige fotografen zorg je voor het beeld bij het (achtergrond)nieuws uit Hoograven, Tolsteeg en de Bokkenbuurt. Het liefst woon je zelf in de wijk en wil je je foto’s graag met wijkbewoners delen.

Aanzet verschijnt al ruim 12 jaar huis-aan-huis in de wijken Hoograven, Tolsteeg en Bokkenbuurt en wordt helemaal gemaakt door vrijwilligers. De wijkkrant komt vijf keer per jaar uit op papier en is digitaal te vinden op website, Facebook en Twitter.

Van een fotograaf verwachten wij een paar dingen. Je bent nieuwsgierig, betrouwbaar, flexibel en kunt goed fotograferen. Je vindt het leuk om contact te leggen met mensen in de wijk en bent niet bang om ze te benaderen, of je bent juist een goede observator die zelf mooie of interessante dingen ziet en vastlegt in beeld. Je bent bereid om regelmatig redactievergaderingen (twee per krant) bij te wonen. Ervaring met digitale media is een pré, maar we kunnen en willen je op dat gebied ook veel leren. Het betreft een vrijwillige functie.

De redactie van de wijkkrant bestaat momenteel uit een aantal redacteuren m/v, twee fotografen en een vormgever. Wijkbewoners met een multiculturele achtergrond worden met name uitgenodigd om te reageren. Heb je belangstelling? Mail dan naar redactieaanzet@yahoo.com en je hoort snel van ons.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten