Nieuwe handwerkclub: Grannies Finest

Handwerken is weer helemaal terug van weggeweest. Het wordt zelfs het nieuwe yoga genoemd, omdat je hersenen op een gezonde manier bezig zijn. Daarnaast hebben de ritmische bewegingen van de tikkende pennen dezelfde voordelen voor lichaam en geest als meditatie. Handwerken dus!

Houdt u van handwerken? Doe dan mee!
Granny’s Finest Handwerkclub nodigt u uit om mee te doen met de nieuwe handwerkclub in De Saffier bij ons in de wijk.

Van elkaar leren, gezelligheid en werken met mooie materialen
Granny’s Finest is een modemerk waarbij jonge ontwerpers en ouderen samenwerken aan handgemaakte producten. Van elkaar leren en gezelligheid spelen een grote rol bij deze club. Deelname aan de clubs is kosteloos en vrijblijvend.

Granny’s Finest verzorgt mooie garens om mee te werken, u krijgt de patronen en er hoort natuurlijk ook een kopje koffie of thee bij. Uiteindelijk bieden we de handgemaakte producten aan diverse winkels door het hele land. De ‘grannies’ ontvingen al vele bedankkaartjes van trotse dragers die blij zijn met hun handgemaakte product.

Wanneer, waar en hoe?
De deelnemers van de Granny’s Finest handwerkclub komen elke week bij elkaar. Ze delen hun kennis over handwerken en de patronen. Voor ieder niveau is er een patroon. Is het lang geleden dat u de breipennen heeft opgepakt? Geen probleem! Dan beginnen we met een eenvoudig ontwerp. Handwerken is net als fietsen, je verleert het nooit!

Wanneer:                   Iedere woensdag
Tijd:                            14.00u – 16.30 uur
Waar:                         De Saffier | Saffierlaan 10 |  3523RC Utrecht
Contact:                     030 – 302 0505 | pr@de-saffier.nl

U doet gratis mee, de kans is zelfs groot dat u er nieuwe vriendschappen sluit. Wees welkom!

1 reactie

  1. Karlijn schreef:

    Tot 26 april is de Saffier helaas niet telefonisch bereikbaar. Heeft u interesse kom gerust langs de receptie is dagelijks van 09.00 tot 18.00 geopend. Ook kunt u vrijblijvend op woensdag langskomen.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten