Nederlandse taalles en computerles in uw eigen wijk

Mijn naam is Anne van Dijk en ik ben als taalvrijwilliger actief in de bibliotheek Hoograven. Graag vertel ik iets over onze activiteiten in de bibliotheek in Hoograven.

Eens per week heb ik spreekuur samen met mijn collega’s Frans en Lissandro. Frans en ik zijn wegwijzers in de bibliotheek. Dat wel zeggen dat buurtbewoners (incl. mensen uit Lunetten, Sterrenwijk, Rivieren- Dichterswijk) die hun Nederlands willen verbeteren op dinsdagmorgen tussen 10 en 12 in de bibliotheek langs kunnen komen voor advies. Na een gesprek met ons adviseren wij u over welke cursus of opleiding het beste past en ondersteunen zo nodig met het aanmelden. Heeft u een vraag over taal? Wilt u leren een brief te lezen? Wilt u zelf aan de slag met taal? Dan zit u bij ons goed.

Lissandro organiseert de computerlessen, die zijn op donderdag, in de bibliotheek. Op dinsdagmorgen is er inloopochtend waar hij u helpt om uw computervaardigheden te oefenen en verbeteren. U kunt hem alles vragen.

Onze activiteiten worden georganiseerd door de bibliotheek, de organisatie Taal Doet Meer en de organisatie Digiwijs. Samen werken we in de verschillende Doe mee startpunten.

Bent of kent u iemand die graag zijn of haar computer- en/of taalvaardigheden wilt verbeteren? Wees welkom op dinsdagochtend tussen 10.00 Р12.00 uur in de Bibliotheek Hoograven aan het Smaragdplein (naast de Lidl).

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten