Edurne en de Saffier nodigen u uit

Edurne Herran, kunstenares uit Spanje woont en werkt in de Saffier in het kader van Artshake.
Terwijl Edurne haar eerste opgedane ervaringen en ontmoetingen van afgelopen week door middel van schetsen en gedichten op orde brengt, begint Artshake met haar activiteitenprogramma. Edurne is de derde kunstenares van Artshake, ze maakt haar kunstwerken voor en met de bewoners van de Saffier. Deze derde editie is bijzonder, want bewoners uit de wijk zijn ook van harte welkom.

De Saffier: een bruisende plek voor iedereen
In de Saffier wonen jong en oud onder één dak, inmiddels al weer ruim een jaar! En dat gaat goed. Tijdens eerdere edities van Artshake in de Saffier ging het vooral om de kennismaking tussen de nieuwe en oude bewoners in het pand. Inmiddels is de Saffier een bruisende plek waar veel te doen is, ook voor u als buurtbewoner!

Doe mee met de activiteiten
In de Saffier kunt u tot en met 23 april aansluiten bij ons programma. Dichten, textielkunst en beeldhouwen zijn bijvoorbeeld de kunstzinnige activiteiten, maar ook laten we een film zien en organiseren we een uitje naar de Botanische Tuinen! Op www.kopakan.nl/artshake-programma/ vindt u een duidelijk overzicht!

Aanmelden kan per e-mail naar artshake@kopakan.nl of door je in te schrijven in de infomap bij de receptie van de Saffier, Saffierlaan 10.

Wat is Artshake?
In de Saffier, een wooncentrum in Tolsteeg, verblijven gedurende een jaar drie Europese kunstenaars zes weken. Dit zijn Artist-in-Residence verblijven. Dat betekent dat de kunstenaars er wonen en werken. Samen met de bewoners van de Saffier, jong en oud. Gedurende elk verblijf wordt er een creatief en gezellig programma georganiseerd. Zo kunnen de nieuwe buren elkaar leren kennen. Aan het eind van elk verblijf wordt afgesloten is er een expositie van het gemaakte werk, van de kunstenaars en ook van de bewoners.

Pdf van het programma

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten