Hulp bij DigiD in Bibliotheek

Het is weer tijd voor de belastingaangifte. Dit moet u tegenwoordig digitaal doen. Daar heeft u een DigiD voor nodig. Voor iedereen die moeite heeft met het aanvragen en activeren van een DigiD organiseert de Bibliotheek gratis inloopspreekuren.

Wat is een DigiD?
DigiD staat voor Digitale Identiteit en wordt gebruikt om online overheidszaken mee te regelen, zoals de belastingaangifte. Voor hulp bij het aanvragen of activeren van DigiD staan de medewerkers van de Bibliotheek klaar. Voor hulp bij de belastingaangifte zelf verwijzen zij door naar andere organisaties.

Aanvragen en activeren
Per filiaal zijn er steeds twee sessies; de eerste week krijgt men hulp bij het aanvragen van de DigiD, de tweede week bij het activeren ervan. Wie gebruik wil maken van de inloop heeft de volgende gegevens nodig: naam, adres, postcode en woonplaats, geboortedatum en Burgerservicenummer (BSN).

Waar kunt u terecht?
De gratis inloopuren zijn in deĀ Bibliotheek Hoograven op dinsdag 21 en 28 maart 10.00-12.00 uur
U kunt ook terecht in:
Bibliotheek Kanaleneiland woensdag 22 en 29 maart 10.00-12.00 uur

U vindt alle informatie op www.bibliotheekutrecht.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten