Grote kinder- en tienerkledingbeurs Hart van Hoograven

Op vrijdagavond 17 maart en zaterdagochtend 18 maart is er een grote kinder- en tienerkledingbeurs in het Buurtcentrum Hart van Hoograven op ’t Goylaan 77.

Kom op 17 en 18 maart voor zomerkleding in de maten 50 – 176 en tienermaten. U vindt er ook schoenen, sportkleding, positiekleding en babyartikelen te koop.

Wanneer?
Vrijdagavond 17 maart van 20.30 – 22.00 uur en
Zaterdagochtend 18 maart van 9.30 – 11.30 uur.

Zelf verkopen?

Wilt u zelf kleding verkopen op de beurs? Vraag dan een klantnummer aan via www.beurzenhoograven.nl. Dat kan sinds vrijdag 17 februari, 20.00 uur. Als u zelf kleding inbrengt, mag u op vrijdag 17 maart van 19.30 – 20.30 uur met voorrang winkelen. Er is plaats voor 250 klanten die zomerkleding, maximaal 40 stuks, in kunnen leveren. Na aanvraag van een klantnummer moet u de kleding thuis labelen volgens de richtlijnen (zie www.beurzenhoograven.nl). Van de prijs van de verkochte kleding wordt 15% voor organisatiekosten ingehouden. Verdere informatie (hoe en waar inleveren, richtlijnen labelen) ontvangt u na aanvraag van een klantnummer en kunt u ook vinden op www.beurzenhoograven.nl.

Kleding kopen?

Wees welkom op vrijdagavond of zaterdagochtend. Boven op de prijs van de kleding brengt de organisatie bij de kassa 15% organisatiekosten in rekening.

Let op: u kunt uw kinderen, tassen, wandelwagens of buggy’s niet meenemen naar de verkoopruimtes. Op zaterdagochtend is er een speciale speelhoek voor de kinderen. U kunt alleen met contact geld betalen. Er is géén pinautomaat.

Over Stichting Beurzen Hoograven

De beurzen worden georganiseerd onder verantwoordelijkheid van Stichting Beurzen Hoograven. Dan doen zij al meer dan 35 jaar. Bewoners uit Utrecht-Zuid en omgeving zijn betrokken als vrijwilliger (ruim 80) en/of als klant (zo’n 300). Op de beurs worden tweedehands goederen ingebracht en verkocht zonder winstoogmerk. De beurzen beogen de onderlinge samenhang te vergroten en duurzaamheid te stimuleren. Mensen met een krappe beurs krijgen de kans om voor een gering bedrag leuke kleding of speelgoed aan te schaffen voor hun kinderen. Jaarlijks vinden twee tweedehands kledingbeurzen plaats, één in het voorjaar en één in het najaar, en in het najaar een tweedehands speelgoedbeurs.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten