Gewoon vers en smakelijk eten!

Redacteuren van Aanzet kijken mee met Jacco! Foto’s: Alexandra Bakker, Uitjedakfotografie

Geboren Hoogravenaar Jacco van Elteren (45) begon in september van het vorig jaar met De Hollandse Pot Enzo … Het horecabedrijf is gevestigd op bedrijventerrein Laagraven.

In het ruime en gezellig ingerichte eetgedeelte naast de professionele keuken vertelt Jacco dat hij een lange historie in de horeca heeft. Als kleine jongen stond hij al bij zijn vader, toen chef in het Militair Hospitaal aan de Haydnlaan in Oog in Al, in de keuken. Na jarenlang o.a. professioneel horeca-advies gegeven te hebben, heeft Jacco vorig jaar het roer omgegooid en is hij gestart met De Hollandse Pot Enzo …

Met zijn bedrijf heeft Jacco een aantal ambities. De belangrijkste is dat Jacco de senioren in de omgeving, waaronder Hoograven, maar ook verder weg, gezonde, verse, Hollandse maaltijden wil bieden. Zo staan er momenteel regelmatig erwtensoep, boerenkool, hutspot en gehaktballen op de menukaart, en dat is eten dat senioren kennen. ‘Daarmee bied ik een alternatief voor de afhaalmaaltijden van de grote supermarkten en andere aanbieders van thuisbezorgde warme seniorenmaaltijden.’ Jacco kookt en bezorgt vijf dagen per week aan huis, maar heeft ook een aantal tafels waar, wie daar zin in heeft, kan aanschuiven en gezellig mee-eten.

Maar ook de ondernemers uit de buurt zijn een doelgroep voor Jacco. Jacco: ‘Zij werken vaak hard en lang, en hen kan ik, dichtbij, een gezonde koude of warme maaltijd aanbieden.’ Rond lunchtijd worden er namelijk ook broodjes geserveerd. En Jacco heeft nog veel meer plannen. Lachend: ’Houd de website en Facebook maar in de gaten.’

Bij De Hollandse Pot Enzo … wordt met verse producten gewerkt en worden geen  conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen en E-nummers toegevoegd. Een maaltijd bestellen en laten bezorgen gaat gemakkelijk via de website http://www.dehollandsepotenzo.nl/. Je kunt rond etenstijd ook gewoon aanbellen bij de Grote Wade 19-F en ter plekke je maaltijd te nuttigen! Binnenkort is De Hollandse Pot Enzo … ook in het weekend geopend.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten