Webredacteur gezocht

AanzetwijkkrantLogoVanwege de toenemende vraag naar online nieuws zoekt wijkkrant Aanzet een webredacteur! In deze functie houd je de website van de wijkkrant up-to-date. Het liefst woon je in een van de wijken Hoograven, Tolsteeg of de Bokkenbuurt en vind je het leuk actief betrokken te zijn bij deze wijken.

De papieren wijkkrant Aanzet wordt al ruim 13 jaar huis-aan-huis bezorgd, wordt helemaal gemaakt door vrijwilligers en wordt goed gelezen. De wijkkrant is inmiddels ook digitaal te vinden op website, Facebook en Twitter.

Van een webredacteur verwachten wij een aantal dingen. Je bent nieuwsgierig, betrouwbaar en flexibel. Je kunt goed schrijven, herschrijven en samenvatten en passend beeldmateriaal bij de artikelen zoeken. Je vindt het leuk om online contact te leggen en te onderhouden met mensen in de wijk en bent niet bang om ze te benaderen. Je bent bereid om regelmatig redactievergaderingen (tien per jaar) bij te wonen. Ervaring met het bijhouden van een website (WordPress) is een pré, maar we kunnen en willen je op dat gebied ook veel leren. Het betreft een vrijwillige functie en je werkt thuis aan je eigen desk top of laptop.

De gezellige redactie van de wijkkrant bestaat momenteel uit een aantal redacteuren m/v, twee fotografen en een vormgever. Wijkbewoners met een multiculturele achtergrond worden met name uitgenodigd om te reageren.

Heb je belangstelling? Mail dan naar redactieaanzet@yahoo.com en je hoort snel van ons.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten