Voorleesochtend in de bieb

Helga Huisjes

Op zaterdag 28 januari brengt muziekdocent Helga Huisjes in de bibliotheek aan het Smaragdplein van 11 tot 11.45 u een eenvoudig boekje tot leven met een verhaal, liedjes, versjes, bewegingen en veel aandacht voor uitspraak en intonatie. De ochtend is bedoeld voor kinderen van 0 tot 2 jaar, met hun ouders/verzorgers uiteraard. De boekjes die Helga gebruikt komen uit de Boekstartserie. Dit zijn speciaal door de Bibliotheek geselecteerde baby- en dreumesboeken. Bijwonen van de ochtend is gratis, wel graag even aanmelden van te voren via deze link.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten