Kerst Inn op Nieuw Rotsoord

Kerst Inn Pano 4x NR

De Kerst Inn van 2013

Op zondag 18 december is het al Kerst op Kinderboerderij Nieuw Rotsoord! Van 13.00 tot 16.00 uur vindt dan de jaarlijks terugkerende Kerst Inn plaats. Tijdens de Kerst Inn speelt Poppentheater Cassiopeia Het Kerstverhaal en er is muziek van de gitaarschool van Hanneke de Reus. Snuffel rond op de gezellige rommelmarkt, pof overheerlijke kastanjes en geniet van warme chocolademelk of soep. En natuurlijk kunt u ook onze fameuze glühwein proeven. Kinderen kunnen bijenwaskaarsen en kerststukjes maken. Bij de buren van Tafelboom kunnen ze bovendien een kerststalletje timmeren. Merry Christmas!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten