Kinderkerstmarkt in Lunetten

De kinderkerstmarkt in 2015

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zo ver! Dan wordt de Engelsmanplaat in Lunetten voor de 7e keer omgetoverd tot de leukste kinderkerstmarkt van Utrecht. Dit jaar vindt de markt plaats op zondag 18 december van 14.00 tot 17.00 uur. En net als vorig jaar belooft het weer een groots en gezellig kerstfeest te worden! Er is die middag van alles te doen op de Engelsmanplaat: véél sfeervolle kinderkraampjes, knutseltafels, kerstmuziek én een overdekt kerstspringkussen. De Kerstman komt ook langs! Voor papa en mama ook erg leuk: de Kerstman denkt ook aan hen!

Kinderen kunnen zich aanmelden voor een gratis kinderverkoopkraampje (non-food). Wees er snel bij! Ouders mogen natuurlijk helpen. We hebben extra kraampjes gereserveerd voor kraamhouders die een leuke activiteit willen doen in kerstsfeer (bijv. workshopje, knutselen, spelletje).

Voor meer informatie of aanmeldingen: kerstmarktinlunetten@hotmail.com / 06 – 20540553.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten