Vrijblijvend inloopspreekuur bij Pieters Advocaten

Voor veel mensen is de drempel om naar een advocaat te gaan hoog. Omdat Pieters Advocaten aan de ’t Goylaan het belangrijk vindt dat juridische hulp toegankelijk is, heeft het kantoor een avondspreekuur. U krijgt dan een advocaat te spreken voor de duur van maximaal 20 minuten. In die tijd inventariseert de advocaat uw zaak en onderzoekt of een van de advocaten van het kantoor u daarin kan bijstaan. Als dit het geval is, worden hierover verdere afspraken met u gemaakt. Het inloopspreekuur is op maandag van 18:00 tot 19:30 uur. Meer informatie over het advocatenkantoor vindt u op de website.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten