Kerstgroep Johannes-Bernarduskerk te zien op het Smaragdplein

Kerstgroep in 2014 (Foto’s: Madeleine Bogaerts)

Herman Aarsman, wijkbewoner en bij velen ook bekend als voorzitter van Wijk- en Oranjevereniging Hoogravens Belang, gaat binnenkort de voormalige kerstgroep uit de H. Johannes de Doper-H. Bernarduskerk aan de Oranje Nassaulaan weer opstellen in de vitrines naast Bakker Roel op het Smaragdplein. Het is niet de eerste keer dat de groep, die nu niet meer in de kerk staat, in het winkelcentrum te bewonderen is. In 2013 en 2014 was dit ook al het geval. In 2015 kon het niet omdat de vitrine toen aan een andere organisatie verhuurd was.

In de H. Johannes de Doper-H. Bernarduskerk staat ook een mooie kerststal. Deze is o.a. te bekijken tijdens en na de vieringen op zaterdagavond.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten