Kinderen van de Blauwe Aventurijn zijn van goede wil!

BlauweAventurijnOp maandag 19 december vieren de leerlingen en leerkrachten van basisschool Blauwe Aventurijn aan de Ridderlaan samen met de bewoners van wooncentrum Nieuw Plettenburgh aan de Oud-Wulvenlaan het kerstfeest. Het kerstspel bestaat uit dans, zang & toneel. De Blauwe Aventurijn: ‘Zijn wij bereid om het goede te willen en het beste er van te maken? Met ons kerstfeest vieren we dat alle mensen ‘kinderen van goede wil’ kunnen zijn. Met z’n allen kunnen we de wereld een beetje mooier maken.’

Basisschool Blauwe Aventurijn wenst alle wijkbewoners alvast prettige feestdagen!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten