Activiteit ‘Lekker in je lijf’ in Hart van Hoograven

lekkerinjelijfIn januari 2017 start een nieuwe reeks van acht ochtenden met beweging en ontspanning voor vrouwen. Momenten vol aandacht voor jezelf, om lekker in je lijf te komen. In een vriendelijke omgeving is er ruimte om de zorgen van alledag te laten varen en ongecompliceerd te gronden, te balanceren, te dansen, te ontmoeten en adem te halen. Doe je mee? Je kan je nu al inschrijven op peona.nl/lekker-in-je-lijf.

• Wat: 8 x lekker in je lijf
• Wanneer: maandag 9:30-10:30, vanaf januari 2017
• Waar: Buurtcentrum Hart van Hoograven, ’t Goylaan 77
• Kosten: 80 euro, U-pas 60 euro (25% korting)

De training wordt verzorgd door Marise Bout, die zich bezig houdt met holistisch lichaamswerk. Haar praktijk heet Natuurgeneeskundige Praktijk Peona. Vanaf 2017 worden haar behandelingen (voeding, therapeutische massage) door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed uit de aanvullende verzekering. 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten