Historische Kring Tolsteeg-Hoograven gestopt met inloopavonden

HKTH LogoOnlangs is de stichting Historische Kring Tolsteeg-Hoograven gestopt met de vrije inloopavonden op donderdag in buurthuis Hart van Hoograven. Hoewel er altijd belangstelling is voor de informatie die de Historische Kring te bieden heeft, gaf wijkhistoricus Peter Sprangers aan dat het ook wel een kunst was om de avonden wekelijks te bemannen. Na beraad heeft de HKTH besloten over te gaan op ontmoeting op afspraak. Hiervoor kan gebeld worden met Peter Sprangers via 030-2960814 of Walter Kamps via 030-2891470. Tijdstip en plaats van ontmoeting worden dan in overleg bepaald.

Meer informatie over de Historische Kring is te vinden op http://www.hkth.nl/.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten