Adopteer een kerstboom via Nieuw Rotsoord!

IngangNieuwRotsoordDe gemiddelde kerstboom ligt al vóór Driekoningen bij het GFT.  Dat kan anders! Een adoptie-initiatief zorgt ervoor dat uw kerstboom jaarlijks een gast wordt, die na bewezen diensten weer in de grond gaat. Op de website www.adopteereenkerstboom.nl vindt u alle informatie over de adoptiekerstbomen. Het zijn prachtige, biologisch geteelde fijnsparren met kluit (Picea abies). Deze kunt u op Nieuw Rotsoord in ontvangst nemen. Uw boom draagt een label met een nummer dat aan de boom moet blijven hangen.U kunt dan volgend jaar opnieuw over dezelfde boom beschikken. Tot vijf jaar lang kan hij jaarlijks uw kerstfeest als vaste gast opvrolijken!

Een boom tot 100 cm kost €34,-; een boom tot 125 cm €39,- en een boom tot 150 cm €44,-. Dit is inclusief €10,- borg, die u terugkrijgt bij het inleveren van de boom. Bent u geïnteresseerd in een adoptieboom? Stuur dan een e-mail naar beheerder@nieuwrotsoord.nl met uw naam en adres en de gewenste grootte van uw boom. Bellen kan natuurlijk ook: 030-2541662. Reserveren kan tot 28 november.

Op zaterdag 10 december vindt de uitgifte van de bomen plaats; zaterdag 7 januari dienen ze te worden teruggebracht. Dit gebeurt uiteraard op kinderboerderij Nieuw Rotsoord, Briljantlaan 101.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten