Granny’s Finest Handwerkclub in De Saffier

logo_saffierGranny’s Finest en De Saffier aan de Saffierlaan nodigen u uit om mee te doen met de nieuwe handwerkclub in restaurant ’t Tolsteegje (in De Saffier). Handwerken is weer helemaal terug van weggeweest, het wordt zelfs het nieuwe yoga genoemd omdat de hersenen op een gezonde manier bezig gehouden worden. Daarnaast hebben de ritmische bewegingen van de tikkende pennen
dezelfde voordelen voor lichaam en geest als meditatie. Elke week komen de deelnemers van Granny’s Finest bij elkaar, tijdens de club worden de nieuwe patronen overhandigd en kan er kennis worden uitgewisseld over het handwerken en de patronen. Voor ieder niveau is er een patroon. Is het lang geleden dat u de breipennen heeft opgepakt? Geen probleem dan beginnen we met een eenvoudig ontwerp. Immers handwerken is net als fietsen, je verleert het nooit! Bovendien is het geheel gratis en werden er al vele nieuwe vriendschappen gesloten tijdens de clubs.

Granny’s Finest is een modemerk waarbij jonge ontwerpers en senioren samenwerken aan handgemaakte producten. Van elkaar leren en gezelligheid spelen een grote rol bij deze club. Deelname aan de clubs is kosteloos en vrijblijvend. Granny’s Finest verzorgt mooie garens om mee te handwerken onder het genot van een kopje koffie of thee. Uiteindelijk zullen de handgemaakte producten liggen te pronken in diverse winkels door het hele land. De ‘grannies’ ontvingen al vele bedankkaartjes van trotse dragers die blij zijn met hun handgemaakte product door oma.

De handwerkclub in Utrecht wordt mogelijk gemaakt door Granny’s Finest en in samenwerking met restaurant ’t Tolsteegje en Socius. Kijk voor meer informatie owww.grannysfinest.com/clubs.

Op woensdag 23 november is er om 14.00 uur een informatie-bijeenkomst in ’t Tolsteegje en is er de mogelijkheid om u aan te melden. Meer informatie is te verkrijgen bij Karlijn via pr@desaffier.nl of 030 302 0505. De club start op woensdagmiddag 30 november.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten