Sinterklaas in Hoograven

flyerinochtsinterklaas2016En na Sint Maarten komt natuurlijk Sint Nicolaas! In samenwerking met wijkvereniging Hoogravens Belang, Bibliotheek Utrecht en dansschool My Motion wordt er dit jaar wederom een gezellige Sinterklaasintocht in de wijk georganiseerd. Het is inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie!

De Sint komt op zaterdag 19 november om 13:00 aan bij de Oranjebrug, einde Diamantweg. Daarna loopt Sinterklaas door de wijk naar de bibliotheek aan het Smaragdplein, waar hij rond 15:00 arriveert. Vanaf 14:00 start bij de bieb een spetterend voorprogramma met optredens van dansschool My Motion. Om 15:00 wordt de prijswinnaar van de kleurplaatwedstrijd bekend gemaakt. Wil jij meedoen met de kleurplaatwedstrijd? Haal dan gauw een kleurplaat op bij een van de deelnemende winkels aan het Smaragdplein.

3 reacties

 1. Ramona schreef:

  Vraagje zijn de zwarte pieten zwart of gekleurt

  • Wilma te Velde schreef:

   Hallo Ramona,

   Wij weten het niet, en hebben navraag gedaan bij de winkeliersvereniging van het Smaragdplein. Zodra wij van hen horen, laten we het je weten.

   Vriendelijke groet,
   Wilma te Velde – redacteur wijkkrant Aanzet

 2. Winkeliersvereniging Smaragdplein schreef:

  Beste Ramona,

  Tijdens de intocht zullen er bruine pieten en een enkele roetpiet aanwezig zijn!

  Groeten,
  Organisatie Sinterklaasintocht Smaragdplein

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten